Česta pitanja

Kome se trebam obratiti za suradnju? Kako postati partner?

Za sve upite vezano uz suradnju i partnerstvo slobodno se obratite na broj +385 1 6389 408 ili putem elektroničke pošte vivax@msan.hr. Javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem razdoblju sa svim detaljnim uputama i procedurama kako bi postali naš prodajni ili servisni partner.

Ima li ovlašteni servis u mom gradu?

Za svaki kupljeni VIVAX proizvod imate osiguranu i post prodajnu uslugu. Kroz raširenu partnersku mrežu na području cijele Hrvatske nudimo servisnu podršku.

Kako bi provjerili ima li u Vašem mjestu ovlašteni servis VIVAX uređaja, posjetite našu stranicu servisne podrške – https://vivax.hr/servisna-podrska/.

Trebam li registrirati kupljeni VIVAX proizvod kako bih ostvario pravo na dodatno/produženo jamstvo?

Dodatno/produženo jamstvo se najčešće ostvaruje samo u određenom promotivnom razdoblju za određene proizvode. Sve informacije o načinu registracije moći ćete u promotivnom periodu pronaći na službenoj web stranici https://vivax.hr/.

Ukoliko ćete imati bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem službene elektroničke pošte vivax@msan.hr ili putem službenog telefona +385 1 6389 408.

NAPOMENA: dodatno jamstvo se ostvaruje samo u određenom periodu promo razdoblja. 

Koji su jamstveni uvjeti za moj VIVAX uređaj?

Jamstveni uvjeti priloženi su u uputama u jamstvenom listu svakog VIVAX uređaja.

Redovna tvornička jamstva* na VIVAX uređaje iz pojedinih kategorija su kako slijedi:

Klima uređaji5 godina, uz obvezu postavljanja od strane ovlaštenog partnera i redovan godišnji servis ovlaštenog servisa

Bijela tehnika – štednjaci, električne grijalice vode, perilice i sušilice – 3 godine

Bijela tehnika – hladnjaci i zamrzivači – 5 godina

Mali kućanski aparati1 godina

Televizori2 godine

Audio uređaji1 godina

Mobiteli, tableti i pametni satovi1 godina

Za detaljnije jamstvene uvjete pogledajte stranicu “Servisna podrška”.

* U određenim promotivnim razdobljima su moguće promjene u razdobljima i uvjetima tvorničkog jamstva pojedinih VIVAX uređaja i/ili kategorija uređaja. Sve promjene u uvjetima tvorničkog jamstva će jasno i pravodobno biti komunicirana putem internetske stranice vivax.hr.

Otvorio/la sam novi VIVAX uređaj i mislim da dio nedostaje. Kome se obratiti?

U slučaju da Vam nedostaje neki od dijelova novog VIVAX uređaja, najbolje je kontaktirati MR Servis na broj telefona +385 (0) 1 640 1111 ili putem elektronske pošte info@mrservis.hr. MR Servis u svakom trenutku ima na stanju u svojim skladištima rezervne dijelove, nastavke i potrošni materijal za većinu VIVAX uređaja. Ako se dogodi da nastavak, potrošni materijal ili neki od rezervnih dijelova nije na stanju, MR Servis će učiniti sve kako bi ga nabavili u najkraćem mogućem roku.

Kako mogu dobiti pomoć vezanu za popravak svog VIVAX uređaja?

Za ovlašteni popravak VIVAX uređaja, bez obzira je li mu isteklo jamstvo ili ne, slobodno se obratite MR Servisu na broj telefona +385 (0) 1 640 1111 ili putem elektronske pošte info@mrservis.hr. U MR Servisu ćete dobiti najkvalitetniju uslugu servisa i najtočnije informacije o VIVAX uređaju koji Vas zanima.

Mogu li naručiti nastavke, potrošni materijal ili rezervne dijelove za svoj VIVAX uređaj?

U slučaju da vam nedostaje neki od nastavaka, potrošni materijal Vašeg VIVAX uređaja ili neki od rezervnih dijelova, najbolje je kontaktirati MR Servis na broj telefona +385 (0) 1 640 1111 ili putem elektronske pošte info@mrservis.hr. MR Servis u svakom trenutku ima na stanju u svojim skladištima rezervne dijelove, nastavke i potrošni materijal za većinu VIVAX uređaja. Ako se dogodi da nastavke, potrošni materijal ili neki od rezervnih dijelova nije na stanju, MR Servis će učiniti sve kako bi ga nabavili u najkraćem mogućem roku.

Gdje mogu pronaći korisnički priručnik za svoj VIVAX uređaj?

Na stranici svakog pojedinog VIVAX uređaja, između ostaloga, možete pronaći i upute za korištenje samoga uređaja. Ako niste sigurni u kojoj se kategoriji VIVAX uređaj nalazi, najlakše ćete ga pronaći ako u tražilicu upišete šifru iz naziva uređaja, koju možete pronaći na ambalaži.

Kako mogu na odgovarajući način zbrinuti VIVAX uređaj koji više ne radi?

Za okoliš bi najprihvatljivije bilo popravljati pokvarene uređaje. Ako uređaj nije moguće popraviti, potrebno ga je na odgovarajući način zbrinuti, jer je riječ o elektroničkom otpadu. Sav otpad lakši od 30 kg treba odnijeti u reciklažno dvorište. Popise reciklažnih dvorišta možete pronaći na internetskim stranicama pružatelja komunalnih usluga na Vašem području. Ukoliko zbrinjavate uređaj teži od 30 kg, slobodno se obratite M SAN EKO na broj telefona 072 606 062 ili putem elektronske pošte info@elektrootpad.com. U tom slučaju će Vam biti omogućeno besplatno zbrinjavanje navedenog otpada.