O nama

 

VIVAX. Jednostavno kvalitetno.

VIVAX je globalni brand koji postoji od 2004. godine i trenutno je prisutan na više od 35 tržišta. Kao stručnjak u kategoriji potrošačke elektronike, VIVAX ima najširi asortiman elektroničkih uređaja na tržištu – više od 300 kvalitetnih proizvoda, podijeljenih u pet glavnih kategorija: klima uređaji, televizori i audio uređaji, bijela tehnika i ugradbena bijela tehnika, mali kućanski aparati te pametni uređaji. Svi elektronički uređaji proizvode se prema stvarnim potrebama potrošača, s već provjerenom tehnologijom i prema najnovijim EU standardima, bez odstupanja u kvaliteti.

Jedna od najvećih prednosti branda VIVAX je izvrsna postprodajna usluga podržana kroz razgranatu mrežu servisa na svim tržištima.

Klima uređaji

Fino temperiran i čist zrak preduvjet je za stvaranje osjećaja ugodnog boravka u nekom prostoru. Kod projektiranja i izrade VIVAX klima uređaja primjenjuju se provjerena tehnološka dostignuća koja pridonose tihom i pouzdanom radu te iznimnoj štedljivosti, kako kod hlađenja, tako i kod grijanja prostorija. Moderan dizajn unutarnjih jedinica može se uklopiti u svaki prostor. Kako bi uvijek osigurali željenu temperaturu u svom domu, upravljanje VIVAX klima uređajima moguće je i na daljinu, preko mobilnih telefona.

Svi VIVAX klima uređaji imaju jamstvo od 5 godina, uz uvjet redovnog godišnjeg servisa ovlaštenog VIVAX servisera.

Dizalice topline

Dizalice topline sve se više nameću kao ekološko i ekonomski isplativo rješenje za grijanje, klimatizaciju i pripremu potrošne tople vode. Iskorištavaju besplatnu energiju iz okoliša na način da za rad koriste razliku u temperaturi okoliša, a izvori energije mogu biti zemlja, voda ili zrak. Ušteda pri grijanju može biti čak do 75%. VIVAX brand ima u ponudi više različitih modela koje kupci mogu odabrati ovisno o svojim stvarnim potrebama. VIVAX projektni inženjeri će rado pomoći svojim savjetima i preporukama prilikom odabira modela.

TV uređaji

Vrhunski VIVAX TV uređaji proizvode se u Hrvatskoj u veličini ekrana od 22“ do 65“. TV proizvodnja koristi provjerenu tehnologiju koja dokazano radi, što VIVAX televizore čini pouzdanima, atraktivnima i jednostavnim za korištenje svima.

Nakon višegodišnjeg iskustva stečenog u proizvodnji LED televizora, VIVAX brand je napravio korak više i prvi u Hrvatskoj i široj regiji pokrenuo proizvodnju linije Google certificiranih 4K QLED televizora s najnovijim Android 11 operativnim sustavom koji omogućuje najbrži i najbolji pristup svim aplikacijama koje se mogu preuzeti s Google Play Storea.

AUDIO uređaji

U stvaranju VIVAX audio uređaja inspiracija se traži u kupcima i njihovim potrebama. VIVAX audio uređaji dizajnirani su za zabavu, opuštanje i uživanje u glazbi gdje god se nalazili. Spoj modernog dizajna i najnovije tehnologije jamči napredne, visokokvalitetne uređaje koji se dizajnom mogu uklopiti u svaki životni prostor.

Mali kućanski uređaji

VIVAX male kućanske aparate odlikuje jednostavnost korištenja, atraktivan i moderan dizajn, pristupačne cijene i visoka kvaliteta, kako bi svakodnevni život učinili lakšim i boljim. 

Bijela tehnika

VIVAX asortiman bijele tehnike obuhvaća velike kućanske aparate koji će olakšati brojne svakodnevne obaveze, bilo da se radi o kuhanju, pranju rublja ili očuvanju svježine namirnica. Hladnjaci i zamrzivači dolaze u raznim dimenzijama, tako da svatko može pronaći model koji će se savršeno uklopiti u prostor doma. Svi VIVAX hladnjaci i zamrzivači dolaze s 5 godina jamstva. U asortimanu štednjaka može se birati između plinskih i električnih modela. A tu je i veliki izbor električnih bojlera.

Ugradbena bijela tehnika
 

VIVAX ugradbeni uređaji jednostavnog su i minimalističkog dizajna koji je potkrijepljen inovativnom i dugotrajnom tehnologijom. Asortiman omogućuje potpuno opremanje doma s uređajima standardnih dimenzija u rasponu od ugradbenih hladnjaka, pećnica, mikrovalnih pećnica, ploča za kuhanje, perilica suđa i perilica rublja pa do kuhinjskih napa.

 Pametni uređaji
 

VIVAX brand u svojoj ponudi ima pametne satove, tablete i mobilne uređaje. Svi uređaji su jednostavni za upotrebu, a ističu se modernim dizajnom i tehnologijom. Osmišljeni su da korisnici na najbolji način iskoriste sve mogućnosti koje im tehnologija nudi. Najstroža kontrola kvalitete proizvoda i osigurana servisna podrška daje sigurnost u rad uređaj

Kontrola kvalitete

VIVAX proizvodna strategija bazirana je na korištenju provjerenih i funkcionalno kvalitetnih tehnoloških rješenja, a tijekom cijelog procesa proizvodnje obavlja se stroga kontrola kvalitete. Gotovi proizvodi finalno se testiraju po najnovijim metodama ispitivanja kvalitete na izdržljivost u ekstremnim uvjetima. Zahvaljujući takvoj kontroli kvalitete, svi VIVAX uređaji zadovoljavaju sve propisane europske certifikate.

Servisna podrška

VIVAX servisna podrška je prepoznata među kupcima kao jedna od najboljih postprodajnih podrški na tržištu. Na upite se odgovara brzo, a čitav tim ljudi u ovlaštenim servisima u što kraćem roku rješava sve potencijalne probleme na uređajima.

KONTAKT

Telefon: +385 1 6389 408
Fax: +385 1 3654 929
E-mail: vivax@msan.hr

Naziv: M SAN Grupa d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju računala, trgovinu i uvoz-izvoz 
MBS: 080157581
OIB: 34695138237
Sjedište: Dugoselska ulica 5, 10372 Rugvica (Općina Rugvica), Hrvatska
Žiro račun: Erste & Steiermärkische Bank HR0924020061100061346, PBZ HR3423400091110095165
Upisano u sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu Tt-97/2865-2
Temeljni kapital: 109.197.700 kn uplaćen u cijelosti

Predsjednik uprave: gđa. Irena Langer-Breznik

Podpredsjednik uprave: g. Žarko Kruljac

Članovi uprave: g. Žarko Kruljac potpredsjednik Uprave, g. Slaven Stipančić, g. Goran Kotlarević, g. Miroslav Gabrić, g. Alen Panić i g. Vladimir Brkljača