VIVAX Klimatizacijski sustav

IDEALNA TEMPERATURA. SAVRŠEN DIZAJN.

S rastom temperatura raste i naša potreba da boravak u zatvorenim prostorima učinimo ugodnim mjestom idealne temperature. Jedan od načina da to postignete jest uz pomoć VIVAX klimatizacijskih sustava čija je glavna zadaća da rashlade vaš dom ili ured.

S mnoštvom dostupnih klimatizacijskih uređaja na tržištu može biti izazovno odrediti koji je najbolji za vaše potrebe. Bez obzira tražite li uređaj za hlađenje male sobe ili uređaj za održavanje udobnosti u cijelome prostoru, mi imamo rješenje.

UŽIVAJTE U UGODNOJ TEMPERATURI. UZ PAMETNO STRUJANJE ZRAKA.

Jedna od najvažnijih značajki dobrog klimatizacijskog sustava je njegova sposobnost filtriranja i pročišćavanja zraka, te rashlađivanje istog. To se postiže upotrebom zračnih filtera koji hvataju čestice u zraku i zagađivače kao što su prašina, pelud, dlake kućnih ljubimaca i spore. Ovi filtri pomažu poboljšati kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru uklanjanjem tih zagađivača iz zraka, olakšavajući disanje i smanjujući rizik od respiratornih infekcija i alergija.
Drugi važan aspekt dobrog klimatizacijskog sustava je njegova sposobnost kontrole razine vlažnosti. Visoka razina vlage može potaknuti rast plijesni i bakterija, što može uzrokovati respiratorne probleme te alergijske reakcije. Dobar sustav klimatizacije može pomoći u smanjenju razine vlage, sprječavajući rast štetnih organizama i stvarajući zdravije unutarnje okruženje.

Imajući na umu istovremeno kvalitetan i zdrav zrak te ugodnu atmosferu, VIVAX H+ Design pruža inovativni klimatizacijski sustav s pametnim strujanjem zraka dizajniranim da omogućuje kontrolu ispuha zraka za 180° čime je omogućen protok zraka u horizontalnom ili vertikalnom smjeru. Za razliku od klasičnih klima uređaja koji često rezultiraju neravnomjernim hlađenjem, VIVAX H+ klima uređaj koristi pametno strujanje zraka od 180 stupnjeva za održavanje konstantne temperature i maksimalne udobnosti. To osigurava da je svaki kut sobe ravnomjerno ohlađen, pružajući udoban i privlačan prostor za opuštanje i uživanje.
Više nikada nećete osjetiti direktno puhanje zraka u vas.

Vertikalno strujanje zraka

Horizontalno strujanje zraka

A kako se ovaj klimatizacijski uređaj odlikuje i inovativnim tekstilnim dizajnom – VIVAX H+ Design dobitnik je reddot nagrade. Serija H+ predstavlja spoj vrhunske inverterske tehnologije i modernog dizajna. Dostupan je u četiri boje: klasična bijela, tekstilna zlatna te tekstila srebrna kao i najnovija boja- zrcalna siva, koje se uklapaju u baš svaki interijer.

Pametno strujanje zraka

Inovativna kontrola ispuha zraka za 180°.

ECO način rada

Način rada kojim štedite električnu energiju.

BIO filtar

Neutralizacija i uništavanje bakterija, gljivica i mikroba.

VRHUNSKI IZGLED. VRHUNSKE PERFORMANSE.

Prilikom odabira klima uređaja osim performansi, nerijetko je i sam izgled klima uređaja koji je odlučujući faktor. Prostor u kojem boravimo mora biti ugodan oku ali i pogodan za zdravlje.
Već neko vrijeme na tržištu se mogu pronaći klima-uređaji u bojama koji svojim izgledom neće uništiti sklad te dizajn prostora. Takve su klime često prilagođene dubljem džepu pa se uglavnom zadovoljimo klasičnom bijelom, međutim sada takve dizajnerske klime postaju dostupne svima.

S ciljem da vam pružimo vrhunske performanse, privlačan izgled i optimalnu energetsku učinkovitost, VIVAX je razvio R+ Design klima uređaj. Bilo da preferirate klasičnu bijelu, boju s efektnom zrcalnog odsjaja ili one malo posebnije – zlatnu, srebrnu ili crvenu, ovi modeli klima uređaja odgovarati će svakom stilu te poboljšati estetiku vašeg životnog ili radnog prostora. Nudeći niz opcija boja, cilj nam je bio omogućiti da naš klimatizacijski sustav bude, osim uređaj vrhunskih performansi također prepoznat kao komplementaran dodatak svakom dizajnu interijera.

Mono i multi kompatibilnost

Mogućnost spajanja više unutarnjih jedinica na jednu vanjsku prema potrebama prostora.

Antikorozivna zaštita - Zlatni premaz

Zlatni premaz – Zaštitite izmjenjivač topline od atmosferskih pojava i agresivnog okruženja.

Inteligentno
odmrzavanje

Automatska aktivacija odmrzavanja vanjske jedinice.

Stil je samo jedna od prednosti našeg R+ klima uređaja. Energetska učinkovitost od čak A+++ prilikom hlađenja dokaz je kako klima uređaj može biti i privlačan izgledom jednako kao i kvalitetan i učinkovit. Imajući također u vidu vaše zdravlje i kvalitetu zraka, VIVAX R+ klima uređaj ima napredni sustav filtracije koji hvata pašinu, pelud i druge alergene te sprječavaju njihovo kruženje unutar vašeg prostora. S našim sustavom možete disati lako znajući da je zrak u vašem domu čist i svjež.

PROSTOR KOJI DIŠE. ZRAK KOJI NE OSJETITE.

Uvijek svjež, ugodan zrak koji ne stvara nelagodu i ne puše po vama? Moguće je.
Vjerujemo da je jedan od glavnih razloga zašto mnogi izbjegavaju uporabu klimatizacijskih uređaja upravo činjenica kako, da bi se prostor rashladio, klima uređaji moraju brzo i snažno rashladiti prostor pritom ne vodeći brigu o vašem zdravlju i zdravlju vaših ukućana.
Kako bismo pridonijeli stvaranju ugodnog i kvalitetnog življenja i boravljenja u prostoru, VIVAX je razvio Y Design klima uređaj sa inteligentnim senzorom pokreta koji automatski identificira ljudsku aktivnost u prostoru i prema tome prilagođava rad klime. Kada su ljudi u prostoriji, aktivira se snažno hlađenje a kada ju napuste – uređaj nastavlja raditi smanjenom brzinom.

Detektor pokreta

Prepoznavanje kretnji u prostoru kako bi prilagodilo rad klima uređaja.

Kontrola vlažnosti zraka

Kontrola vlažnosti zraka u prostoru od 35% do 85%

Samočišćenje

Unutarnja jednica kontinuirano radi i prilikom isušivanja kondenzata.

VIVAX klima uređaji mogu biti vitalna komponenta udobnog stanovanja ili boravljenja u prostoru. Bez obzira živite li u području s vrućim ljetima ili jednostavno želite poboljšati kvalitetu unutarnjeg zraka i udobnost svog doma ili ureda, u ponudi postoji niz uređaja koji mogu zadovoljiti vaše potrebe. Vodeći se značajkama i prednostima naših klimatizacijskih uređaja te godinama rada na istraživanju i proizvodnji, VIVAX klima uređaji pokazali su se kao neizostavni uređaj u svakome prostoru. Poboljšana udobnost, bolji san i čišći zrak samo su neke od kvaliteta koje dobivate.

U konačnici, uređaj koji odaberete ovisiti će o vašim individualnim potrebama, proračunu i preferencijama. Razmotrite što vam svaki od modela nudi i razmislite kako se uklapaju u vaš način života te vas pozivamo da se slobodno javite našim stručnjacima koji će vam pomoći u savjetovanju i odabiru vašeg idealnog VIVAX klima uređaja.